perjantai 4. huhtikuuta 2014

Linjanvetoo
 Lapsityövoima, sitä meillä käytetään ihan kaikessa. Mitkä poseeraustaidot! Upea mallin ura Pikkuväelläkin edessä, kun vähän väliä joutuu kuvattavaksi ihmeretkut niskassa. Tällä kertaa ihan-kiva-huivi. Ohje oli vähän hutastun tuntunen. Olihan tää nyt ihan superhelppo huivi, mutta oishan siinä silti voinut lukee kumpi väri on kumpaa ja viimeistelykin jäi uupumaan ohjeesta kokonaan. Mulle kun ei ensiyrittämällä auennut että kummalla värillä pitää aloittaa ja pääsin purkamaan ensimmäisen yrityksen ennen kun pääsin raitoja tekemään.

Värit näytti kerällä vierekkäin tosi kivalta, mut parin raidan jälkeen olin vähän bliihnääh-fiiliksissä, mutta kun sai tuon viimeisen reunan tehtyä niin näyttihän se ihan kivalle. Tämä ei kyllä jää meille asumaan vaan lähtee ilahduttamaan maailmalle. Oon yrittänyt ettiä mallia täydelliselle musta-valkoiselle huiville ja tää saattais olla sellanen mistä tykkäisin. Katsotaan. Tykkään tän erikoisesta muodosta. Mut eipä siinä sit muuta - no, raidat on aina kivoja.

Lanka: Colinette Jitterbug ( Wasabi Squeeze )
Fyberspates Vivacious 4 ply ( Deep Forest )
Puikot: 4mm
Menekki: 179g

5 kommenttia:

 1. No on kyllä poseeraustaidot hallussa :) Kauniit värit huivissa :)

  VastaaPoista
 2. Toisesta kuvasta ainakin tulee mieleen Stephen Westin taiteelliset neulekuvat! :D

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi ja ihana malli :D Blogin bannerikin on tainnut vaihtua sitten viime käynnin. Tykkään tästä uudesta bannerista :)

  VastaaPoista
 4. Herkullisen värinen huivi! Tuo Fyperspatesin lanka on ehdottomasti saatava joskus puikoille.

  VastaaPoista