sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Viikonloppu

Käsityöelämää arpoo 1v. synttäreiden kunniaks Novitan lankoja. Hilirimpsis kaikki osallistumaan!

Sillä välin meillä muualla:

  Virkattu tuubihuivi, kolmekieppinen
Koukku: 3,5mm
Lanka: Ice Yarns Alara
Menekki: 140g
Surullinen yksinäinen tuubihuivi, josta en tainnut ottaa muita kuvia. Tämä siis virkattu puolipylväillä puuvillalangasta. Maailman helpoin tehdä vaan samalla myös tosi tylsä virkata aina vaan samaa. Aloitin virkkaamalla pitkän rimpsun ketjusilmukoita ja siitä sitten pyörönä virkkasin puolipylväitä hamaan loppuun asti. Mukavan kevyt ja pehmeä ja silti suojaa kaulaa ja niskaa kylmältä. Tää on näitä "ihan kiva" perushommia. Lahjaksi meni kuten kuvasta näkyy.Onko muilla ongelmana projektikorin tursuilu? Tämä vihreä iso sanko toimittaa meikäläisen projektikorin virkaa ja kuten kuvasta näkyy, se on aina täynnä. Melkein viikottain sen joutuu tyhjentämään ja järjestelemään uudelleen että ei vallan tursuaisi lattialle asti. Ehkäpä mulla on vaan huono tapa tehdä montaa asiaa yhtä aikaa... Täytyy riemuita nuista päällimmäisistä lapasen aluista, että ai kun istuu hyvin käteen. Ensimmäistä kertaa eläessäni teen peukalon kiilatyyliin ja nytpä päätin etten enää muunlaista tee. Istuu käteen kuin hanska, mikä ehkä on ihan se tavoitekin. Onnistumisen riemuja siis!


3 kommenttia:

 1. Joo tuo kiilapeukalo on kyllä todella paljon parempi käteen! Ja ihanat tulee noista lapasista :)

  VastaaPoista
 2. Kiilapeukalon opettelin kans hetki sitten, enkä itsekään enää muuta tee. Istuu käteen niin paljon paremmin ja olihan se loppujenlopuksi tosi helppo tehdäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans luulin et tosi hankala tehdä, mut ihan helppohan se oli kun ohjetta seuras. Pitäis vaan ennakkoluulottomammin (onpas sanahirviö) lähtee kokeilee uusia tapoja!

   Poista