perjantai 7. helmikuuta 2014

Vilsongit 2.0
Jos Pikkuväelle tekee jotain tosi siistiä kuten Vilsongit niin pitäähän Naperoisellekin tehhä. Nämä nyt vaan on niin ultrapäheät, että melkein voisin itekin parin ottaa. Saattais vaan usko ja toivo loppua kesken teon, siispä tyydymme väkertämään pienempiä versioita. Nämä siis toteutettu samalla idealla ja ohjeella kuin aiemmatkin, vain pienemmässä koossa. Näihin myös tein lyhennetyin kerroksin pyllistelyvaraa takapuolelle, ettei tarvitse rekkamiestä (tai vaippaa) vilautella puuhaillessa.Värinä näissä valkoinen ja tumma violetti (luumu?) vaikka saattais näyttää et ois mustaa. Valoton kuvausympäristö ja salaman osaamaton käyttö aiheuttaa kuvein eksponentiaalista rumentumista. Nyt vaan odotellaan pakkasia, että saa jalkaan tositoimissa! Tosin kyllä näille on tarvetta kevyemmilläkin talvisäillä, sillä Naperoinen ei vielä ulkona kävele ja lumihangessa tai keinussa istuskelu voi tuottaa kylmää pyllyä.

Malli: Vilsongit 2.0
Lanka: 7 veljestä
Puikot: 2,5mm & 3,5mm
Menekki 170g

4 kommenttia:

 1. Varmasti ovat nämä lämpöiset! Todella ihanat :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Jaksaispa sitä itekin, en oo saanut edes merinoneuloksesta ommeltua vastaavia, vaikka syksystä on tuolla odottanut :) kivoja juttuja sulla muutenkin, tuolta käsityöblogit-ryhmästä tänne eksyin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun eksyit ja toivottavasti eksyt jatkossakin. Tietäsitpä vaan mitä kaikkea mulla odottaa keskeneräisenä.. Mutkun kaikki on saatava just Sillon kun saa inspiraation ja sit jää vanhat kesken. :D

   Poista