tiistai 20. tammikuuta 2015

Samat kukat viljapellossa

 
Jos kerta malli on hyvä, niin tottahan toki sen voi neuloa uudelleen vaikka heti. Ensimmäiset vanttuut aiheutti niin kovaa ihastelua, että neuloin ystävälle samalla mallilla omat. Samoilla langoillakin tein, eri värisenä vain. Näitä neuloessa mietin jotta pitäisikö vielä kolmannet tehdä itsellekin, siinä määrin ihastuin näihin kukkiin. Omat voisin neuloa jostain kauniin syvästä sinisestä tai muusta.. Kätköissä saattaisi olla juuri sopiva nöttönen Toshin Merino Lightia värissä Ink ja tuopa on mahdottoman oiva sininen kun siitä on myssykin tehtynä. Katsotaan!

Lankahan siis näissä Väinämöistä värissä vilja ja Fabelia valkoisena. Viime vuonna tyhjensin tehokkaasti jämäpussiani, mutta nytpä se taas pullistelee yli, sillä eihän tällaisiin lapasiin mene kuin ihan hitusen lankaa. Nämä valmistui kirjoneuleeksi joutuisasti ja toisella kerralla neuloessa, kaaviotakaan ei tarvinnut ihan niin tiiviisti tuijottaa vaan kuviot alkoi muistaa suurinpiirtein ulkoa. Näissä pidin lankaa jotenkin höllemmin ja vanttuista tulikin ihan hinasen isommat kuin edellisistä, jotka siis aika naftin kokoisiksi jäivät. Suurempiin puikkoihin en kuitenkaan uskaltanut vaihtaa.Lanka: Louhittaren luolan Väinämöinen (vilja), Drops Fabel (white)
Puikot: 2,5mm/3mm
Menekki: Väiski 32g,  Fabel 10g
Ravelryssä: kukkia viljapellossa
 

14 kommenttia:

 1. Ah ja voih. Mä niin tarvitsen tällaiset kanssa. Löytyisi vaan jostain aikaa. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Niin siististi neulotutkin vielä. Hirveästi kutkuttaisi itsekin kokeilla, mutta mulla menee aina langat kirjoneuleessa ihan sekaisin ja kuviot miten sattuu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kanssa aiemmin meni ihan sekaisin ne langat mut vaan määrätietoisesti aloin pitämään lankoja koko ajan samalla tavalla niin jo jäi sotkut pois!

   Poista
 3. Nää on niin ihanat! Niiden edellisten jälkeen sain aikaiseksi ostaa ohjeen. Nyt kun vielä saisi aikaiseksi aloittaa nämä :)

  VastaaPoista
 4. Miten suloiset lapaset! Todellakin kauniit kukat ja nuo värit, upea yhdistelmä :)

  VastaaPoista
 5. Tuo väriyhdistelmä on vain jotain todella kaunista. Ihanat lapaset!

  VastaaPoista
 6. Kovin kauniit ovat nämäkin kukkalapaset!

  VastaaPoista
 7. No, onkos tullut kesä? No, on! :-)

  VastaaPoista
 8. Ihanat! Tuo väri on todella todella kaunis! :)

  VastaaPoista