perjantai 14. maaliskuuta 2014

Aloitusahmintaa. Ei näin.

Ahneus ei oo hyväksi, ei. Täällä kärsitään alotusahminnasta kun yhtäkkiä onkin neljä..viisi...kuusi työtä kesken. Ja lisää olis tulossa ellei vähän rajottaisi. Nyt minä pyhästi lupaan olla aloittamatta mitään uutta (ellei jotain ihan tooosi tosi pientä) ennen kun jotain on valmiinakin asti. 
Nyt olis kesken:

 • Opettajatar - 1½ hihaa ja nappilistat jäljellä!
 • Kettutakki Naperoiselle - iski tenkkapoo kaarrrokkeen kanssa että mitenkä saan asettumaan ketut nätisti riviin. Tämä pitää kyllä valmiiksi saada ennen kun jää pieneksi :D
 • Veeran Simple Sprinkle jämälangoista on ollut tekeillä jo luvattoman kauan. Eikä siitä puuttuisi kuin muutama raita..
 •  Tiina Kuun Kujeillen - nää on jo toiset putkeen, mut ensimmäiset lähti lahjaksi niin vauhdilla, etten ehtinyt edes kuvaa ottamaan! 
Sitten on parit hylätyt projektit, jotka odottaa ehkä ensi talveen. Ihan ei enää taida olla tarvetta paksuille tumpuille.
Sitten pitäisi tässä vielä tehdä vauvalahjoja (iiih! <3) ja pari huivia lahjaksi ja pipoa ja kaikkea mahdottoman kivaa.

Sit kun vastaan tulee jotain kivaa, tai joku neuleidea tulee mieleen niin kirjaan sen ylös pieneen pinkkiin kirjaseeni. Ihan loistava ajatus pitää neulepäiväkirjaa! Yritin joskus olla järjestelmällinen ja järjestellä Ravelryssä näitä projekteja mitkä on kesken ja mitä haluaisin tehdä, mutta ei ei tuntunut jotenkin omalta. Nyt voi riipustaa ja raapustaa sivun laitoihin omia huomioita ja piirrellä sydämiä. Sinne teippaan aina kiinni projektin omalle sivulle pätkän projektin lankaa ja vyötteen ellei tämä arvokas jälkikasvu ole niitä ehtinyt turmella omissa leikeissään. Raapustelen myös ylös jos teen jotain muutoksia varsinaiseen ohjeeseen tai jos neulon ihan vallan omasta nupista niin yritän muistaa kirjoitella ohjeen tynkää ylös, että osaan tehdä toistekin. HUH. Jospa nyt viikonloppuna saisi raivoneulottua tuon neuletakin itselleen ihan vaikka sunnuntaisten syntymäpäivien kunniaksi. Hyvää synttäriä minä! 

Ja hei, ihanaa kun teitä lukijoita on noin monta <3 Ihan hämmästelen kun teitä on tullut niin monta lisää ihan lyhyessä ajassa. Allekirjoittanut ryhdistäytyy välittömästi ja alkaa saada jotain valmiiksikin niin voin tyytyväisenä esitellä edes JOTAIN.

4 kommenttia:

 1. Joskus käy noinkin. Mulla useasti ompelusten kanssa :/

  VastaaPoista
 2. Minulla myös samaa vikaa, nyt onneksi kesken vain kaksi...

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kyllä niin tutulta.... Voi kun vois aina vaan aloittaa neuleita, ja sit ne vois valmistua ihan itsekseen, kun on saanut pahimman viman purettua :) Olis kyllä hyvä idea tuo neulepäiväkirja, jos vain sais aikaiseksi.....

  VastaaPoista
 4. Mulla on kans tällä hetkellä ainakin neljä työtä kesken ja koko ajan sormet syyhyäus alottaa uusia. Joku järki pitäis yrittää pitää touhussa mukana, mutta kun ei.. Liian ihania lankoja ja malleja.

  VastaaPoista