sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Värikartta-kämmekkäät


 Nyt ollaan kuulkaas oikeilla jäljillä. Kyseessä on niin mainiot kämmettimet, että laitoin samantien toiset tekeentymään. Ja ihan omaan käteen. Tehkää tekin omanne, on nimittäin hyvä ohje! Nämä meni mun miehelle, elikkä voidaan mätsäävien tuulipukujen sijaan pukeutua pariskunta-kämmekkäisiin. Voi kuin ihkuu! Nämä tekeytyi melkein kuin itsestään, sillä aikaa näiden neulomiseen kului vajaa kaksi iltaa ja tuhosivat pienen osan tuosta loputtomalta tuntuvasta jämälanka-purkista - JES. Olisin varmasti saanut tehtyä yhdessä illassa, vaan hiilikuituisista pyöröistä lähti liimaus irti ja neulominen alkoi sanansa mukaisesti tökkiä. Reippaana sitten kävin Lankalauantaina Titityyssä hakemassa uudet ja taas homma luisti. Samallahan oli Pakko ostaa muutama vyyhti lankaakin, kun niin hyvin palvelivat!Lanka: A - Drops Fabel, B - Cascade Heritage, C - Drops Fabel, 
D - Austermann Step, E - BC Garn Sisu
Puikot: 2,5mm
Menekki: 41g

15 kommenttia:

 1. No nyt on ehkä pakko matkia! Just täällä mietiskelin lisää jämäprojekteja ja toisaalta kämmekkäitä, eli sulla oli aika hyvä ajoitus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin jo tekeväni samalla kaavalla pipoa ja sukkaa ja säärystimiä.. :D

   Poista
  2. Joo, ja mä aloin katella noita mun jämälankalasipurkkeja ihan uusin silmin. Voi olla, että tästä tulee vielä paha kierre :D

   Poista
  3. Mä kans järjestelin nuo jämäpurkit uusiks sillai sen mukaan et miten ne värit näissä menis kivasti. Oi voi, paha kierre!

   Poista
 2. Woot?! Siis se olit sinä, kun kassalla puikkojen takuuta pohdit? Eipä hoksattu moikata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minäkin hetken pähkäilin että onpa kiva takki ja kotona vasta hokasin kun avasin koneen ja näin sen siellä Toisaalla että JAA, SE OLI SE!

   Poista
 3. Saattais värien puolesta upota myös omalle miehekkeelle, on melkeen Boston Bruins värit nimittäin noissa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja näähän on niin nerokkaat, että toimii väreissä kun väreissä ja jos puuttuu Värisilmää niin marssii lähimpään KooRautaan hakee vähän KaunisKoti-Värilastuja inspiraatioks ;)

   Poista
 4. Tykkään! Väritkin on tosi ihanat. Mulla on sata projektia puikoilla, muuten saattaisin aloittaa tällaiset heti...

  VastaaPoista
 5. Tosi kivan näköiset on kyllä! :)

  VastaaPoista
 6. Onpa kivat! Pitäisiköhän lähteä heti penkomaan jämävarastoja...

  VastaaPoista