maanantai 10. marraskuuta 2014

Luottopipo luottolangasta = luottohomma

 
 
Titityyn facebook-sivuilla vinkattiin tuossa aiemmin syksyllä linkkiä blogiin, mistä löytyi ohje mainioon peruspipoon. Ja kyllähän mä nyt peruspipon osaan neuloa, otin silti mallia. Voinpahan sanoa, että en neulonut ihan omasta päästäni. Sovelsin vaan sen verran että loin omaan päähäni paremmin sopivat 116 silmukkaa. Mutta vinkkaan kaikille muillekin, tuossapa ohje ihan tavalliseen myssyyn!
 
Lanka on luottomyssyyn sopivaa luottolankaa, Tosh Merino Lightia. Vyyhti suorastaan hyppäsi kaupassa syliin hyllystä ja olihan se ostettava. Heti tiesin että tästä tulee pipo, ja sellainen jokapäivän myssy ehdottomasti. Mikä parempi kuin ihan normimyssy? Lankaahan jäi vielä vaikka toiseenkin, vaan ehkäpä säästelen johonkin erityiseen malliin joka joskus kävelee vielä vastaan.Lanka: Madelinetosh, Tosh Merino Light ( Ink )
Puikot: 3mm
Menekki: 39g
Ravelryssä: Pigmentum
4 kommenttia:

 1. Luottoneuleet ja -langat ovat niitä parhaita. Pipon väri on kaunis ja myös lämmittää varmasti mukavasti.

  VastaaPoista
 2. Luottovaatteet kuten myös luottolangat on kyl niin parasta (terv. rutiinejaan rakastava :D ). Tosi hyvännäköinen, toi Ink on niin upee värisävy kyl!

  VastaaPoista
 3. Kiva malli ja ihana lanka - hyvä pipohan siitä. :)

  VastaaPoista
 4. Kivaa, että kokeilit luottomyssyni ohjetta. Tuo Madelinetosh on niitä ihanimpia lankoja ja sininen synkkaa jostakin syystä mua paljon tänä syksynä. Pipon vartta voi pidentää maun mukaan. Peukutan!

  VastaaPoista