keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Välilaskutilateline.

Edelleen täällä! 
Viime postauksesta on vierähtänyt jo tovi ja syytän kyllä alati kasvavaa opiskeltavien kirjojen pinoa ja omaa laiskuuttani. Jonkin sorttinen kaamosväsymys on iskenyt kun ei mikään oikein nappaa. Mutta kyllä minä neulonut olen muutamankin silmukan! Hirmu pino olisi keskeneräisiä tai päättelyä vailla olevia ja osa on sellaisia hyshys-hommia. 


Malli: Päästä + Smaug
Lanka: Berocco Ultra Alpaca (6275 Green)
Puikot: 3mm/3,5mm
Menekki: 65g

Neuloin mää itelleni pipon ja toisenkin. Toinen vielä reppana odottaa lankojen päättelyä. Mutta tämä se vasta on mainio lanka. Ihanan alpakkaista, pehmoista ja lämmintä. Nimittäin Titityyn syksyn uusimpia lankoja Beroccon Ultra Alpaca. Hirrrrmu kiva lanka, ja jäännösnöttösestä teen kyllä Naperoiselle kans pipon, kun on vaan niin pehmoista. Tätä kävin parina päivänä silittelemässä ja olihan se viimein vietävä kotiin. (noloahan se on vaan käydä paijaamassa!) Tätä löytyy kolmea vahvuutta, ja kyllä syyhyttäisi sitä ohuempaakin ostaa, ihan vaan kun on niin pehmoista ja pöwwöistä.

Pipon palmikot poimin aiemmin neulomistani Smaug-sukista. On muuten hyvät sukat! Ja ihan kiva pipokin. Lämmittää ja on ihana sammaleisen vihreä. Kuvanlaadun tarjoaa menneen talven Lumiani, oikean kameran muistikortin oon jonnekin lykännyt ja hukka vienyt. Nyt lupaan ja vannon tuottavani enemmän sisältöä ja teen valmiiksi keskeneräiset. Ihan oikeasti. En aloita yhtään uutta. Paitsi yhden! Pakko! Kun on vaan niin kiwa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti