sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

OpparisukatBlogin puolella on ollut nyt hiljaista. Syytän siitä kirjoittamatonta opparia ja kodin remppahommia. Molemmat onneksi etenee lähes aikataulussa!

Olen kuitenkin jokusen rivin sieltä täältä iltasella ehtinyt neulomaankin. Ja mikäs sen mukavampaa ja ajatustyötä vaatimatonta hommaa nuo raitasukat onkaan. Kirjavat täpläsukat jatkavat samaa pedanttista kaaosta kuin edellisetkin tekemäni jämälankasukat ja tällä kertaa ihan omaan jalkaan. Ennen syksyn viileitä teen kyllä vielä lopullekin perheelle omansa! Täydellinen tapa kuluttaa ne jämälankapallerot, vaikkakin aika hitaasti ne näihin kuluu. Mutta tasan 100g jämälankoja vähemmän kuitenkin näiden myötä. Jälleen kerran näitä on ihana katsella. Tuosta edellisestä postauksesta näkeepi nuo langat, mitä käytin.
Toiset raitasukat tein Purl Been inspiroimana. Tuttuun tapaan kärjestä aloittaen kiilalisäyksillä ja "kantaläpällä" ja tein vain sukkien suut harmaana joustinneuleena, muuten sileää. Laiskuus iski, ja en jaksanut edes viimeistellä näitä sen kummemmin. Kyllähän nuo jalassa oikoaa.. ehkä.

13 kommenttia:

 1. Ompa kauniita sukkia! :) Ihanat nuo värikkäät, varmaan hirmuinen päättelytyö takana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan noita langanpäitä muutama :D helpotin urakkaa sillä että päättelin aina päättyvän lankaraidan langan neuloessa joten lankoja oli puolet vähemmän pääteltävänä sukkien valmistuttua. Muutama aamukahvillinen näitä silti pääteltiin..

   Poista
 2. Ai ihana, hyvä kun muistutit! Tämä jämälankakuvio ollu työlistalla ed. sukistasi asti ja ihan ehdin unohtaa. Jos seuraavaksi sellaiset täälläkin. On niin ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välittömästi kannattaa tehdä! Teen ehkä itsekin.

   Poista
 3. Räsymattotiplusukat on kyllä kivat. Omat teen heti kun jämälankoja kertyy sopivasti. SInulle on haaste blogissani :)

  VastaaPoista
 4. Hei! Haluaisin esittää sinulle Liebster Award-tunnustuksen http://kiikkustuolintarinoita.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-tunnustus.htm

  VastaaPoista