perjantai 26. kesäkuuta 2015

Kaikuuko?
Turhaan ei ole Cladonia-huivimallia kehuttu kauniiksi ja hyväksi. Neuloin siis edellisen perään heti toisen, tällä kertaa itselleni. Ja olipa suuri yllätys että väriksi valikoitui hillitty harmaa. Meinasin tehdä täysin harmaan, mutta edellisessä huivissa ihastuin kauniiseen valkoiseen pitsireunaan, joten päätin tehdä sellaisen tähänkin.
Lankana tässä on ihanan pehmeä ja samalla rehellisen rouhea satarosenttisen suomalainen Tukuwool. Tästä langasta neuloin aiemmin miehelle lapaset, ja niistä on käytössä tullut suloisen pehmeät ja niissä on vieläkin vahva villantuoksu, niin kuin tässäkin huivissa. Kovasti haluaisin neuloa tästä villatakin, vaan saattaisi lämpimyytensä takia jäädä käyttämättä. On nimittäin hiukkasen lämmin huivi, vaikka ei tämä kesä mikään lämmin olekaan.Lanka: Tukuwool Fingering (Auri ja Sake)
Puikot: 3,5mm
Menekki: 109g


11 kommenttia:

 1. Upea ja niin kaunis väriyhdistelmä!

  VastaaPoista
 2. Sulla on uskomaton neulonta tahti päällä! Upea huivi ja kauniit kuvat. Onneksi teit kahdella värillä. On hyvin näyttävä. :)

  VastaaPoista
 3. Upea! Ihana on Cladonia harmaana ja kyllä tuo valkoinen reunapitsi sopii tosi hyvin.

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis! Tukuwool on kyllä ihanaa, nam.

  VastaaPoista
 5. Huikean kaunis huivi! Tuo Tukuwoolin harmaa on upea ja muutenkin se on ihana lanka.

  VastaaPoista
 6. Tosi ihana! Ihan mielettömän kaunis ja täydellinen lankavalinta <3

  VastaaPoista
 7. Hurjan hieno värisommitelma! Lämmintä huivia tänä kesänä on kyllä kaivannutkin (paitsi että jokohan se lämpenisi... :))

  VastaaPoista
 8. Ihan mielettömän upea! Kyllä harmaa ja valkonen on vaan niin ihanat värit yhessä!

  VastaaPoista