lauantai 20. kesäkuuta 2015

Kesäpuutarha
Aika ei kesällä kyllä onneksi kulu tietokoneella istuen. Siksi siis hiljaisempaa täällä blogin puolella. Puikkoja en ole täysin hylännyt, nehän matkaa mukana puistoissa ja puuhissa. Neuloin 85 vuotta täyttävälle mummolleni huivin. Malli on ollut jo pitkään jonossa ja pariin kertaan aloitettukin, mutta kaatunut aina täydellisen raitayhdistelmän löytämisen vaikeuteen. Päätin kokeilla kuinka Dropsin Delight-lanka tähän uppoaa ja ihan hyvinhän se sinne meni. Ei ihan ehkä omaan makuun, mutta saajalleen varmasti varsin mieluinen. 

En tiedä olenko vain kerran neulonut samalla mallilla putkeen toisen kerran, vaan neuloinpa tämän saman huivin itselleni myös. Sekin on jo valmis, odottaa vain langanpäiden päättelyä ja valokuvausta. Eli hetki voi vierähtää. Älkäättet huoliko, kyllä sekin tiensä tänne löytää-


Lanka: Drops Delight (Pink Mix) Drops Fabel (White)
Puikot: 3,5mm
Menekki: 108g
Ravelryssä: Cladonia 
Aika näin kesällä on kulunut myös vihreisssä asioissa, sillä tänäkin vuonna meidän parvekkeen on vallannut citypuutarha. Mitään turhia rehuja ei suuremmin sieltä löydy, vaan lähinnä syötäviä kasveja. Salaattia, mansikkaa, tomaattia, herneitä. Nam. Erityisen ylpeä olen Pikkuväen osallistumista puutarhurointiin ja istuttipa tuo 4-vuotias ihan itse itselleen salaattia vanhoihin lohjenneisiin kahvikuppeihin ja herneitä oman laatikon ison penkin lisäksi.9 kommenttia:

 1. Onpa kaunis toteutus Cladoniasta! Kumma miten sama malli voi näyttää niin erilaiselta riippuen käytetyistä langoista. :)

  VastaaPoista
 2. Upea huivi:) Tuo reunus näyttää niin kauniisti lähes erillisesti ommeltulta pitsiltä.

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja jotenkin herkkä huivi. Mieleenpainuva reunus, jää varmasti inspiroimaan takaraivoon, joten taidan palailla ihastelemaan kuvia.

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi! Valkoinen kuvioreunus raikastaa ihanasti ja tuo vähän lisää romattisuutta.

  VastaaPoista
 5. Kaunis, kaunis. Upea tuo valkoinen pitsireunus!

  VastaaPoista
 6. Voi, toi huivimalli on kyllä vaan niiiin yks mun suosikeista! Ja ihanan version siitä olet tehnyt!

  VastaaPoista
 7. Tuli tosi kaunis huivi! Hyvin käy tuo valkoinen pitsi violettiin runkoon.

  VastaaPoista