perjantai 1. elokuuta 2014

Eyeblink

 
Oottekos jo tietoisia sellaisesta tyypistä kuin Heidi Alander? Sehän suunnittelee kauniita huiveja melkein liukuhihnalta. Uusin tuotos hältä on Nurmilintu, jonka pikaneuloin heti ohjeen ilmestyttyä. Siitä saattoi tulla mun uusi lempparihuivi! Mutta sepä on vielä pingottumassa ja kuvia vaille niin siirrytään vielä ajassa taaksepäin siihen edelliseen Heidin suunnittelemaan minkä neuloin.
 
Eyeblink-huivin neuloin meidän mummolle synttärilahjaksi. Sekin tuppaa tykkäämään sinisestä, taitaa olla mummoille yleistä.. Malli oli yhtä selkeä ja helppolukuinen kuin aina ennenkin Heidin ohjeissa. Huivin kokoa on helppo muokata tekemällä enemmän tai vähemmän toistoja sileää tai pitsireunaa. Pitsi on yksinkertainen ja kaunis ja menee varmasti monen vaatteen kanssa yksiin. Pingotin reunan
 
Langaksi valitsin astetta paksumman Drops Alpacan, kun nuo mummot on aina välillä viluisia niin ei pitäisi tämän kanssa sitten viluttaa. Kokoa tälle tuli aika reippaasti vaikka en tehnyt yhtään lisää toistoja (vähempikin olisi riittänyt), mutta ompahan mihin kietoutua. Lanka on ihanan pehmeä ja sopivan pörheä. Lankaa meni pikkusen vajaa kolme kerää, mutta omat kerät oli kaikki muutaman gramman yli 50g eli voi olla hilkullaan riittääkö kolme ihan oikeasti 50g kerää, sillä lankaa ei montaa metriä jäänyt jäljelle.

Kaiken kaikkiaan oikein mainio huivi, jälleen kerran sellainen että itse ei tulisi jo pelkästään värin puolesta pidettyä mutta samalla mallilla ja eri värillä mikä jottei itsellekin tekisi huivia. Jännästi vaan alkaa tuo oma huivitanko pursuilemaan jälleen ja silti pitäisi lisää saada.. Hups!


Lanka: Drops Alpaca (2918 Turquoise)
Puikot 4,5mm
Menekki: 153g11 kommenttia:

 1. Kaunis huivi.Itsekin tykkään noista Heidi Alanderin huivimalleista..

  VastaaPoista
 2. Ihana huivi. Tosi kaunis sininen :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi. Mun pitää kanssa neuloa tuo huivi :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis. Värikin on aivan ihastuttava.
  Pitääpä laittaa tämäkin Heidin huivimalli neulottavien listalle.

  VastaaPoista
 5. Heidi on ihan mahdoton. :D Siltä tulee huiveja semmoista tahtia, ettei himoneulojien tukiryhmä ehdi edes testineuloa niitä. :D Tämä on upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jo innolla odottelen seuraavaa vaikken edellisiäkään oo saanut valmiiksi :D

   Poista
 6. Ooooiii, ompas kaunis! Tykkään etenki tuosta värivalinnasta :)

  VastaaPoista