tiistai 29. heinäkuuta 2014

Carthamus


Pitkään tämäkin malli roikkui jonossa ja sain viimein neulottua sen. Jos saisi vuoden loppuun mennessä karsittua jonosta ne pisimpään siellä roikkuneet pois! Valmiinakin tämä on ollut jo pidempään, jäänyt vaan kuvien ottaminen vähemmälle. Jotenkin kun tuo sisälämpötila on ympäri vuorokauden 28/29 astetta niin ei tee mieli tehdä mitään. Ajattelustakin tulee hiki ja ei tee mieli edes villaan tarttua. Siksipä viime päivät on tullut neulottua bambuisia tiskirättejä, kun ne ei hiosta neuloessa.

Tämän pitsireuna neuloutui hirmu hitaasti, vaikka eihän se vaikea ollut vaan ei maistunut jotenkin yhtään. Kun pääsi raitaosioon, tuntui että huivi neuloutui melkein itsestään. Kiitos ainaoikean! Tästä ei mitään tajunnanräjäyttäjää tullut, mutta kyllähän se pääsee sellaiseen ihankiva-kategoriaan. Toisella kerralla olisin neulonut pitsin puolta isommilla puikoilla tai ainakin luonut silmukat isommilla puikoilla niin ei pääsisi ihan niin kipristymään. Nyt semisti kaulaan kiepautettuna menee liian tiukalle tuo reuna ja menee kuprulleen ärsyttävästi ja reunaa ei saanut nätisti pingotettua pyöreästi.Lanka: Drops Fabel (Harmaa), Araucania Ranco Solid (väri 101 Ranco)
Puikot: 4mm
Menekki: 103g

4 kommenttia:

 1. Todella upea huivi, kyllä roosa ja harmaa on niin mahtava yhistelmä että! Taidanpa heittää tuon Carthamuksen koko ajan kasvavaan jonooni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pidät :) ja se jono vaan kasvaa ja kasvaa!

   Poista
 2. Minusta huivi on hurjan kaunis, harmi jos et itse ole ihan täysin tyytyväinen. Bereniken tavoin taidan minäkin lisätä huivin oman jononi jatkoksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä se on tämä väriyhdistelmä ja liian tiukka reuna mikä ei nappaa, pitänee siis neuloa uusiksi toisilla väreillä ja isommilla puikoilla :) kiva jos tykkäät!

   Poista