perjantai 29. elokuuta 2014

Baby Rikke


Kiirettä piisaa. Ensimmäinen koulu- ja päiväkotiviikko alkaa olla takana päin ja muutaman hassun silmukan on sinä aikana ennättänyt neulomaan. Helmaa muutama sentti ja hihat puuttuisi ihanan alpakkaisesta puserosta, jonka toivottavasti saisin viikonloppuna valmiiksi. On niin hyvä malli ja jotenkin sellanen fiilis että luottoneuletta olis tulossa! Ja olisipa pipoa ja hanskaa ja sukkaa kesken. 

Eipä hätiä, on minulla silti jotain arkistoitavaa, sillä pieni ikuisuus sitten valmistui talvinen pipo Naperoiselle. Vallan vauhdikas neulottava ja malli onkin monen suosikki Rikke, jonka muokkasin pienempään päähän sopivaksi. Loin vain 88 silmukkaa ja samalla opin itselle ihan uuden luontitavan joka on todella joustava. Voisin itsellekin tehdä samanlaisen.

Lankana on sinisestä villatakista ylijäänyttä Cascaden 220 ja kuten aiemminkin mainittu, aivan loistava peruslanka. Tämä kyseinen vyyhti vaan tuntui päästävän neuloessa ja pestessä väriä aika reippaasti vaikkei väri edes haalistunut pesussa lainkaan. Lankaa jäi vieläkin yli ja siitä saakin sitten tehtyä talveksi tumput ja huivin tälle pienelle sankarille.

Lanka: Cascade 220 (Como Blue)
Puikot: 3,5mm/4mm
Menekki: 70g
Ravelryssä: Baby Rikke2 kommenttia: