lauantai 23. elokuuta 2014

Socks of Elvenkind


Lanka: Cascade Heritage (Sunflower 5643)
Puikot: 2mm
Menekki: 83g
 Ravelryssä: Socks of Elvenkind

Tää neulos jo pari viikkoa sitten valmiiksi tämmöset sukat. Kuvien räpsääminen kuitenkin jäi aika pitkälle ja tuo aikakin tuntus menevän ihan hirvittävää vauhtia. Silti, tässä nämä nyt ovat. Ja on ihan lempparisukka-ainesta! Pienet palmikot pitää neulomisen mielenkiintoisena ja allekirjoittanut tykkää älyttömästi. 

Lankana näissä on ällöttävänkin pehmoinen ja ei ehkä parhain sukkalanka Cascaden Heritage. Tykkään jotenkin että sukkalanka sais olla sellaista rehellisen rouheaa niin se pitää muotonsakin paremmin eikä nyppäänny tai lörpsähdä ihan niin helposti. Kuvistakin huomaa, että parin viikon käytöllä sukissa on jo nukkaa. Oikeastaan nukkaa tuntui syntyvän jo neuloessa, sillä neuloin nämä kaksi sukkaa yhtä aikaa ja neuloessa sukat hinkkasivat toisiaan. Lanka on kuitenkin oikein hyvää, laadukasta ja mukavan pehmoista huiveihin tai lasten neuleisiin!

Malli oli mukava, ei liian helppo mutta silti looginen ja nopeasti opittavissa. Kaavioita ensi silmäyksellä on huimat yhdeksän, mutta sen ei pidä kauhistuttaa, sillä lähes kaikissa on se sama juju mitä toistetaan. Tykkään erityisesti tuosta kohdasta missä sivujen palmikot yhdistyy jalan päällä muodostaen tuollaisen terävän kärjen kiemuroille. Ah, ihanuutta! 
Suunnittelijalla on myös monia muita ihastuttavia kiekuramalleja ja suurin osa vieläpä ilmaisia kuten tämäkin. Muutama muukin malli on jonossa, vielä kun saisi neulottua joskus.


8 kommenttia: