tiistai 9. joulukuuta 2014

Skinner Hat

Hiljaista on näin joulun alla. Jotenkin ihan lamaannun aina muiden blogien joulun ajan ylivuodosta joulukalentereineen ja jää tämä oma päivittely vähemmälle. Lisäksi käynnissä oleva mielenterveystyön harjoittelu vie aikalailla kaikki mehut ja iltaisin tulee neulottua pari hassua riviä jos sitäkään. Mutta neuloinhan mä itelle pipon! Mainio tulikin! Otapa sitten kuvat pimeässä semikämysesti kun tuo päivänvalo on lähes uhanalaiseksi luonnonvaraksi käynyt. Mutta kyllä tuosta nyt ajatuksen saa.
 
Lankana yksi mukavimmista, tosh merino light ja värinä Glazed Pecan. Ihan pieni nöttönen tuota vielä jäi, päässee varmaankin sitten johonkin keväiseen raitapipoviritelmään tai muuta vastaavaa. Väri semisti haastava kuvattava ja vieläpä näissä olemattomissa valaistusolosuhteissa höystettynä pienellä jaksamattomuudella. Lankahan kuuluu omiin suosikkeihini ja eipä suotta.

Malli on pitkään roikkunut jonossa ja tulipa viimein tehtyä. Sellaisen muutoksen tein malliin, että loin silmukoita yhden mallikerran vähemmän, koska muuten olisi tullut myssy, joka ei päässä pysy. Nyt reuna on sopivan napakka mutta loppuosa on sitten pituutensakin ansiosta rennon löpsäkkä ilman että tulee olo että myssy putoaa. Tällaisen voisi tehdä vaikka toisenkin. Ja harmaana!

Lanka: Madelinetosh Tosh Merino Light (Glazed Pecan)
Puikot: 2mm/2,5mm
Menekki: 45g
Ravelryssä: skinner hat


5 kommenttia:

  1. Voi, tämä on niin soma! On ollut omassakin jonossa ja suunnitteilla on-off vaikka miten pitkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko nekin on joskus neuloa pois! Ottas tavoitteeks vaikka vappuun mennessä neuloa ne useamman vuoden jonossa roikkuneiden poisneulomisen :D

      Poista