torstai 21. toukokuuta 2015

Roosainen Ruusu


Virkkasin itselleni hempeän maton vain huomatakseni, että eihän se istu meidän kotiin sitten mitenkään päin. No, onneksi oli sopivasti äitienpäivä niin lahjoin äitiä tällä matolla, kun lupaamani sukat eivät (yllätys yllätys) valmistuneetkaan äitienpäiväksi. Nekin aika hempeät! Ne onkin roikkuneet ilman kärkikavennuksia hyvän tovin, tänään kyllä riuskasen ja teen valmiiksi!

Matto on malliltaan sama, joka koristaa meidän keittiötä keltaisena, elikkäs Juhannusruusu. Helppoakin helpompi virkata ja jopa minä, joka ei erityisemmin virkkaile, osasi. Trikoista virkkuukudetta odottelee mustana jemmassa, josko se muuntautuisi matoksi, joka jäisikin meille. Jospa nyt kuitenkin tekisi päätökseen nämä nyt jo keskeneräiset ennen kuin aloittelee uutta.

Toukokuu on kyllä ollut ihan kaamea starttikuu. Olen aloittanut hirmuisen määrän uusia töitä, saattamatta miltei yhtäkään loppuun asti. Parhaimmillaan keskeneräisiä oli yhtä aikaa 12 kappaletta. Oho.
Nyt kuitenkin reipastun ja teen hommat valmiiksi ennen kuin yhtään aloitan! Jospa nuo saisi tässä juhannukseen mennessä ainakin suurimman osan valmiiksi. Jonossahan olisi vaikka mitä ihanaa, mutta nyt pitää vaan malttaa. Ehkä.Lanka: Trikoo virkkuukude
Koukku: 8mm
Menekki: 2400g
Ravelryssä: Name of the Rose

1 kommentti: