tiistai 27. toukokuuta 2014

Parisuhderaidat


Malli: Raita (3/3), varpaasta varteen, lyhyt varsi
Lanka: Drops Fabel, harmaa
Drops Delight, Blue Mix
Menekki: 56g
 
Tein itselleni samalla kaavalla raitasukat, ja mies totesi niiden olevan kivan näköiset. Niin jos sanoo, saa takuuvarmasti omat samanlaiset. Näihin nyt valikoitui hempeän vaaleanpunaisen sijaan hieman miehekkäämmät värit. Ja koska mies ei suostu pitkiä villasukkia käyttämään, kun kuulemma nilkat hikoaa (??) niin tein näihin lyhyen varren. Samaa tuttua, varpaasta varteen ja kantapää jälkikäteen. Hyvät tuli, niin minun kuin miehenkin mielestä. Pitäisköhän pojillekin neuloa raitasukat niin sitten olisi koko perheellä samissukat. :D
 
Pyhästi vannoin, että uusia töitä ei aloiteta ennen kuin kettutakki on valmis. Nyt kun se on valmistunut niin yhtäkkiä kesken onkin seitsemän neuletta. Ei, ei ei. Ei sovi minulle tällainen monen työn tekeminen, kun ahdistun kun vanhat ei valmistu ja uusia syntyy nopeammin kuin pitäisi. Monta ihanaa ja kaunista neuletta on kesken ja kaksinkertainen määrä odottamassa pääsyä tehtäväksi ja samaan aikaan löydän uusia kauniita ohjeita, jotka huutavat päästä työn alle. Keksin myös tekosyitä uusien neuleiden aloittamiseksi. Suomen lätkäfinaali oli niin jännittävä, että huivin pitsikaavion seuraamisesta ei olisi tullut mitään ja nurjien neulominenkin tuntui liian vaativalta, aloitin siis finaalihuivina ainaoikeaakaunokaisen. Nyt kyllä otan itseäni niskasta kiinni, ja karsin keskeneräiset kolmeen kerrallaan.

7 kommenttia:

 1. Tuota kantapäätä olisi mukava kokeilla. Jossain muuallakin siihen olen törmännyt. Hienot sukat sai miehesi :)

  VastaaPoista
 2. Hienot! Ja ymmärrän, että keskeneräiset ahdistaa... Mun oli pakko aloittaa lahjan teko, mutta kesken ois kaikkea paljon kivempaakin. Ja tekis mieli aloittaa vaikka mitä. En mahdu kohta sohvalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mullakin, pitäis pari lahjaa tehdä mutta muut neuleet kiinnostais enempi. Kai se on ryhdistäydyttävä ja tuumasta toimeen..

   Poista
 3. Nää sukat on ihanat! Mulle tulee tuosta sinisen sävystä yhdistettynä tuohon harmaaseen mieleen ihan ukkonen! Sellaset kunnon maata tärisyttävät jyrähdykset ja reipas salamointi :D

  Tsemppiä keskeneräisten valmiiksi tekemiseen :)

  VastaaPoista
 4. Kivat raitasukat. :) Minä teen välillä listoja keskeneräisistä töistä: seuraavaksi valmistuis tuo ja sitten tuo... Järjestys muuttuu aina, mutta jotenkin säilyy paremmin edes hallinnan illuusio. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää teen kanssa listoja mutta sit niitä listojakin alkaa olla liikaa ja homma kaatuu siihen :D

   Poista