perjantai 9. toukokuuta 2014

Kun kombosta tuli trio


Malli: Perustumput
Lanka: Sininen Mysteerimerino, Harmaa Novita Wool
Puikot: 3mm?
Menekki: 20g

Hiljaista on. Tai onhan tässä tullut valmiiksi neulepuolella vaikka mitä, mutta kukapa ne viimeistelis vielä? Olis sukkaa päättelyä vailla ja yksi surullinen huivi, josta pitäisi pätkä purkaa ja neuloa uudelleen kun tuli ihan tyhmä lopputulos. Nätti ois muuten mut hönö! Nämäkin lapaset aloitin samantien, kun sain kevätasustekombon valmiiksi. Tarkalleen kuukausi kesti pienen pienten lapasten loppuun saattaminen. Oikeasti neuloin nämä yhdessä illassa yhtä pientä peukaloa vajaaksi ja sitten tuo surullinen peukaloton lapanen istui hyllyn reunalla parinsa kanssa odottamassa 29 päivää, kunnes allekirjoittanut otti ja neuloi sen pienen peukalon ja päätteli langat. Hyvä minä! Ja näin kombosta tuli trio.
 
Ihan ilman syytä en ole ollut neulomatta, vaan täälläpäin on ollut karmeen huono tuuri sairastelun kanssa. Ensin Naperoinen sai korvatulehduksen ja käytiin lääkärissä. Lääkäristä saatiin antibiootit ja vatsatauti. Vatsatauti kiersi ensin minut ja Pikkuväen ja viimein antibioottikuurin jälkeen iski Naperoisellekin. Kaiken tämän päälle näyttäisi pahasti siltä, että Pikkuväki on perinyt äidiltään voimakkaat siitepölyallergiat kun silmät punottaa ja kutisee ja nokka vuotaa. Jee. Nyt vois alkaa riittää tämä sairastelu, että sais jotain tehtyäkin. 
 
Nyt lupaan päätellä langat ja saattaa loppuun (melkein) kaikki aloitetut työt, ennen kun luon yhtään uutta silmukkaa (kovinkaan moneen) työhön! Nimittäin julkaisipa tuo Titityyn ihana Heidi ihanaakin ihanamman huiviohjeen ja ihan vahingossa siihen langatkin kerin jo vyyhdeiltä..

6 kommenttia:

 1. Kivan väriset tumput.
  Ps, ihana banneri!

  VastaaPoista
 2. Ai, mie nii tykkään tämmösist värikomboista, mis on harmaata ja sen kaa joku väri, varsinki tommone turkoosi <3 Ihanat tumput! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä oon kanssa tykästynyt siihen, että harmaan kanssa jotain väriä ja tää turkoosi oli oikein onnistunut värjäily. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Pitää kasvattaa tätä trio varmaan kvartettiin ja kvintettiin ;)

   Poista