sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Oodi Raidoille

Neulojatoveri Ryyni tekee raitasukkia. Tekee paljon muutakin, ja useasti ollaankin samoilla inspiraation lähteillä käyty. Nyt inspiroiduin noista raitasukista niin, että piti saada omat Ryyni-sukat. Malli on varpaista varteen neulottu ja kantapää tehty jälkikäteen. Nää on ollut sellaisena sivuprojektina. Neulottu aina silloin tällöin, matkalla, kahvilassa sekä muksuja päiväunille laittaessa ja taisinpa kertaalleen neuloa hiekkalaatikollakin. Kivat perussukat kotona hiippaillessa ja kumppareihin sopivan pitkät. Mullon nääs sellaiset äärimmäisen ihanat ja mukavat keltaiset lyhytvartiset kumpparit. Mun parhaat kaverit. 

Kokeilin ensimmäisen (ja luultavasti viimeisen) kerran Novitan Pikkusiskoa, kun valkoinen Fabel oli loppunut tyystin. Aikaa ei ollut mukamas odotella, kun heti piti saada aloittaa jotain ja lähimarketista nappasin kerän Pikkusiskoa matkaan. Maksoin toki kassalla. 
Hirmu epätasainen kierre ja jotenkin vaikea saada hyvää jälkeä. Välissä oli ihmeellisiä muovisia haituvia ja tuntui että sormiin irtosi metallipölyä neuloessa. Samoin tuo Dropsin Delight, ihmeellistä vaikkakin tosi pehmeää. Välillä ihan oikean vahvuista lankaa ja välillä paksuus sitten jotain Ihan Muuta. Lopputulos kuitenkin Ihan Jees. Delightia löytyy vielä pari kerää, hyvin marinoituja ja jotenkin pitäisi eroon päästä. Ehkäpä väsään lisää sukkia tai marinoin lisää. Pikkusiskoa en toiste osta, palaan tuttuun ja turvalliseen Fabeliin.
 
 

Malli: Varpaista varteen, kantapää jälkikäteen
Lanka: Novita Pikkusisko valkoinen, Drops Delight Purple/Pink Mix
Puikot: 2,5mm
Menekki: 82g

5 kommenttia:

 1. Raidalliset villasukat on ihan parhaat ja sinun sukistasi tuli tosi nätit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kovasti jo seuraavat raitasukat odottelis aloittamistaan :)

   Poista
 2. Ne on hienot! Oon miettinytkin tota Pikkusiskoa, mutta nytpä tiedän olla ostamatta.

  VastaaPoista
 3. Raidat on vaan niin ihania. :) Nätit sukat.

  VastaaPoista