lauantai 4. lokakuuta 2014

Ei pöllömpiTyypit vaan kasvaa ja lisää pitää neuloa. Eihän siinä, ei haittaa. Tällä kertaa neuloin vähän sillain omasta päästäni. Ja mikä neuletiheys? Juu en laskenut. Loin silmukat siinä toivossa että tulee sopivaa ja eiköhän pitänyt purkaa pöllökuvion puolivälistä asti alkuun ja luoda 30 silmukkaa enemmän. Onneksi en pidemmälle tehnyt. Hetken jo mietin että jatkanko pienemmällä silmukkamäärällä, sillä siitä olisi tullut sopiva pipo! Purin kuitenkin ja tein isomman.  Pöllökuvion löysin Ravelrystä ja muuten tämä on omaa sovellusta. Pienemmälle tyypille tykkään että villapusero on parempi kuin takki. Saa nopeasti ja helposti päälle, kun ei tuommoinen vielä osaa itse takkiaan napittaakaan ja nappeja kiinni laittaessa rimpuilee ja juoksee karkuun. Tein kuitenkin lyhyen nappilistan, koska helposti käy että pääntie kiristää tai venyy rumaksi ilman.

Lanka on herkkähipiäiselle täydellistä. Cascaden silkki-villasekoite sopii omasta mielestä parhaiten lastenvaatteisiin, paremmin kuin pörröinen alpakka mitä aiemmin tykkäsin enemmän käyttää. Tämä on nyt kyllä uusi suosikkini ja näitä lankoja jäikin vielä himpun jäljelle. Cascaden langat muutenkin on pehmoisemman tuntuisia muihin teollisesti värjättyihin villasekoitelankoihin verrattuna ainakin tästä hintaluokasta. Ainakaan minä en ole vielä löytänyt korvaajaa näille. Toisaalta ne nyppääntyy helposti alkuun, mutta nyppy käytössä häviää ja ei jää haittaamaan suuremmin. 

Tykkään että tuli tosi kiva pusero. Käyttäjäkään ei laittanut hanttiin päälle laittaessa ja tuo isompi jo tilasi itselleen samanlaisen paidan mutta vihreänä missä olisi sitten vaaleanpunaisia tiikereitä. Seuraavana päivänä olisikin sitten pitänyt saada keltainen pusero missä olisi sinisiä pupuja. Kai sillekin joku pusero pitäisi kohta neuloa, saatan tosin diktaattorina päättää ihan itte millasen teen, kun nää toivomukset tuntuis vaihtuvan aika tiuhaan.Malli: omasta päästä
Lanka: Cascade Heritage Silk (5655 ja 5674)
Puikot: 2,5mm ja 3mm
Menekki 123g
Ravelryssä: Night Owlies
13 kommenttia:

 1. Suloinen. Ja voi jehna, mä jään innolla odottelemaan tätä puputiikeripaitaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sitä voit joutua oottamaan hyvän tovin! :D No ehkä sillekin reppanalle joku eläinpaita pitää kun nää on niin mukavia neuloa. :)

   Poista
 2. Tajuttoman söpö paita! Heritaget on kyllä mukavia lankoja!

  VastaaPoista
 3. Upea paita! Kivat värit ja nuo kuviot on hurmaavat :)

  VastaaPoista
 4. Oi, kuin ihana! Itse tykkään Dropsin cotton merinosta lastenvaatelankana ja aikuistenkin toki :) Tuota cascadea en olekaan kokeillut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olekaan neulonut tuota Dropsia, ainoastaan kaupan hyllyllä käynyt silittelemässä:)

   Poista