perjantai 22. marraskuuta 2013

Kaamosta vastaan! Ilosofiaa -blogilta sain haasteen, missä pitää kertoa kolme omaa kaamosasetta. Mä elän tänä pimeänä aikana siitä ilosta, että keskellä sitä on joulu! Oon ihan henkeen ja vereen jouluihminen ja laiteltiin vanhemman muksun kanssa joulukuusikin koreaksi tällä viikolla (juu on vasta marraskuu). Parasta pimeydessä on se, että sillon kaikki valot näyttää ihanilta. Joulukuusessa, ikkunassa ja iltaisin on ihana neuloa nojatuolissa ja ihmetellä kahvikupposen kanssa hiljaisuutta. Niinpä mun aseet tätä kaamosta vastaan on:

1. Valot
2. JOULU ja sen odotus
3. Villasukat ja muut värikkäät neuleet (ihan must!) Tää on eka vuosi kun meillä on omassa kodissa joulukuusi. Viime joulu meni sairaalassa, mut nyt saadaan olla kotona ja vanhempi muksukin jo ymmärtää jotain joulusta niin kiva koristella yhessä kuusi. Askarreltiin yhdessä vessapaperista (no juu!) punaisia joulukukkia, joihin idean sain täältä. Virkkasin noita punaisia sydämiä oikein sarjatyönä joista lisää täällä. Latvatähden sidoin vanhasta kankaisesta lahjanarusta (koska kaupassa ei ollut kivoja tähtiä) ja helmisydämet on Pentikiltä. Valoiksi laitoin viime vuotiset Ikeasta hankitut imukuppivalot, joiden imukupit on jo sanoneet sopimuksensa irti ja Klasulta kävin hakemassa nuo ihanat valohelmet. Tykkään! Joulukuusikin on Ikeasta hommattu. Vaikka onkin muovinen niin silti tykkään et on nätti ja sopivan pieni. 

Ihanaa joulunodotusta!

3 kommenttia:

  1. Ihana tuo punainen sydän! Suloista, että teillä on nyt jo joulukuusi. Tuli semmoinen tunne, että teillä vietetään joulua ajatuksen kanssa ja tunteella, eikä vain semmoista materialistista hömppää :)

    VastaaPoista
  2. Parasta on kyllä se joulun odotus <3

    VastaaPoista