lauantai 30. marraskuuta 2013

Joulumarkkinat

Tänä viikonloppuna järjestettiin Jyväskylän Paviljongissa joulumarkkinat ja samana vkonloppuna avattiin myös Toivolan Vanhan Pihan Joulupiha. Ihania paikkoja molemmat, erityisesti tuo Joulupiha. Harmitti kun kamera jäi kotiin, mutta on kyllä käymisen arvoinen paikka. Siellä on jopa ihan oikeita lampaitakin. Kannattaa siis jokainen paikallinen ja lähimaillakaan asuva käydä ja jos ohikulkumatkalla niin poiketkaa! Miellyttävän joulumielinen paikka.  :) 


Samalla kun kävin Joulupihan katsastamassa, tuli käytyä myös Titityyssä (VIRHE!). Eihän niin ihanasta lankakaupasta voi lähteä pois ostamatta mitään. Niinpä kotiutin (vain) kaksi vyyhtiä, toinen Louhittaren Luolan Pohjan Akka (kuvassa takana) ja toinen fyberpatesin Vivacious 4ply (kuvassa edessä). Jälkimmäinen itselle ihan uusi tuttavuus ja laitankin samoin tein puikoille, kunhan löydän oikeat puikot jostain Jemman syövereistä.Varsinaisilta joulumarkkinoilta matkaan tarttui Kipakoiden ensi vuoden kalenteri ja sain kaupan päälle vuoden 2012 kalenterinkin. Kalenterissa on joka kuukaudelle oma neuleohje ja nättejä kuvia neuleesta. Hauska idea! Ostinpa myös vanhemmalle ipanalle meidän joulukalenteriin tän keltaisen kuplan. Vähän feilasin tässä esittelemällä sen jo etukäteen ja olihan sillä päästävä leikkimään. Noh, sen voi piilottaa kun muksut käy nukkumaan niin se ehtii unohtumaan ja voi sitten antaa "uutena" joku päivä kalenterista. :D

Edelleenkin kuvausta vailla on muutamat jo valmistuneet neuleet, vaan aina kun olisi hyvä hetki ottaa kuvia, ulkona on jo niin pimeää, että kuvista tulee yhtä puuroa vaikka päällään seisoen yrittäisi kuvia ottaa. Parempi onni huomenna!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti