perjantai 21. helmikuuta 2014

Älä koskaan ikinä - ja heti uudestaan


 Oon rakastunut. Nuo ihanan pienet palmikot jotenkin iskee muhun ja ne on vaan saatava joka paikkaan. Ihastus pieniin letteihin taisi lähteä näistä  lapasista, jotka tein itselleni ja siitä se innostus sitten lähti. Nämä on suunnitellut Tiina Kuu jolta löytyy kauniita malleja useampikin. Niin monta, etten tiedä mitä lähtisi seuraavaksi lähestymään. Pakko saada! Ja äkkiä seuraava malli puikoille.

Nämä oli kiva tehdä. Mallikuvio hahmottui muutaman kerran jälkeen ja pian sen osasi jo ulkoa. Toista sukkaa tehdessä piti enää vaan pysyä laskuissa siitä, että molemmista sukista tulee saman kokoiset ja peilikuvat toisilleen. Meinasi käydä nimittäin hassusti ja tulla kaksi saman jalan sukkaa. Kantapää on juuri omaan jalkaan sopiva kiilakavennusten tullessa kantapään alle. Hauskaa vaihtelua normiperuskavennuksiin. Loin alussa vain 60 silmukkaa, sillä muuten sukka olisi ollut ihan liian iso. Nyt varrensuu jäi aavistuksen turhan napakaksi, mutta eiköhän tuo käytössä vähän löysty. Nyt jää pienesti kuprulleen.
 Lanka meinasi alkuun vähän halkoa ikävästi, mutta pienen kiroilun jälkeen lanka tuntui tasaantuvan juuri sopivaksi ja neulominen tuntui taas mukavalta. Taas maanantaikeriä, harmittaa epätasaisuus.Mutta onhan tuo ihanan pehmoista ja ainakin omassa käytössä on hyvin kestänyt kulutusta.

Malli: Älä koskaan ikinä  (Tiina Kuu)
Lanka: Regia 6 fädig / 6ply
Puikot: 2,5mm
Menekki: 98g4 kommenttia:

 1. Ihanat sukat! Tosi hyvin nousee tuo palmikko esiin tuon värisistä sukista.

  VastaaPoista
 2. Älyttömän kaunis sukkamalli! :) Ja väri on myös mun makuun!

  VastaaPoista
 3. Voi miten mahtavaa oli löytää näin ylistävä blogipostaus tuosta tuskaisasta sukkamallista :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs meet suunnittelemaan näin ihania malleja! Oon silmät soikeena pähkäilly et minkähän tekisi seuraavaksi. Ihania <3

   Poista