torstai 13. helmikuuta 2014

3 asiaa

 Kolme lempparia on just nyt kyllä nämä seuraavat.Ihanat itse värjäämät langat. Kuvassa tummanruskea tosin ei ole minun hyppysistäni, muut on. Voisin sanoa, että jäin koukkuun tähän hommaan!

Iso kupillinen kahvia (tai kaksi). Oon ihan rakastunut näihin Clasulta ostettuihin kuppeihin. Tarpeeks isot ja tykkään palloista!

 


Ihanin kettutaulu. Tykkään ketuista ihan älyttömästi. Meillä on lastenhuoneessakin verhoissa kettuja. Siispä seinällekin piti saada kettu, joten Ronsu printin Ansu piirsi mulle tällaisen. Maalattiin viime viikonloppuna lastenhuoneen seinät, joten nyt sai sitten laitettua vähän väriä seinille. Seinät oli ennen ällöt vaaleanpunaisen persikkaiset (YÖK) ja revittiin sitten vanhat tapetit irti ja maalattiin seinät harmaalla. Vähän rauhallisemman ja kivemman näköinen huone, kun ei tarvi nieleskellä oksennustaan joka kerta kun ajatteleekin niitä seiniä. Sisustajaa musta ei kyllä saa tekemälläkään! :D
6 kommenttia:

 1. Nuo värit langoissa näyttää todella herkullisilta ja varmasti on ilo niitä neuloa. En kyllä näe mitään vikaa myös isossa kahvikupissa, missä on pilkkuja - suloinen sekin kuten myös kettutaulu! :)
  Ihanaa ja värikästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ihan eri tavalla mieluisaa neuloa käsinvärjättyjä lankoja, varsinkin kun on tehnyt minäitte. :)

   Poista
 2. Ihania asioita! :) Millä langat on värjätty? Itseäkin kiinnostaa tuo lankojen värjäys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kaupan elintarvikeväreillä. Pitänee kuvailla prosessia ens kerralla ja tehdä erillinen how-to-postaus kun monet kyselleet. :)

   Poista
 3. Hei ompas toi muki söpö! Siis Clas Ohlsonilta vai? Pitää varmaan hakee oma! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sieltä ostettu pari vuotta sitten. Jotain niiden omaa designia kun pohjassa lukee "clas Ohlson design". Todellista designia kun hintakin tais olla alle 2€ kipale. :)

   Poista