perjantai 10. tammikuuta 2014

Lohikäärme-pehmolelu virkatenTiedustelin meidän vanhemman muksun synttäritoiveita ja selvästi ilmoitti, että lohikäärme pitää olla. Muovikrääsää meillä on jo niin paljon, että tulee korvista ulos ja olin jo etukäteen päättänyt, että teen itse jotain. No, hetken aikaa päätäni raavin ja kiikutin itseni internettiin. Etsyssä tuli vastaan Cosmo The Dragon ja siitä se ajatus sitten lähti. 
Muokkasin (lue: mokasin) ohjetta pään osalta enempi ja jätin tekemättä kulmakarvat ja verkkosilmät. Mun mielestä nappisilmät pehmoleluilla vaan on paljon paremmat. Myöskin selän piikit tein kolmioiksi, koska näin virtaviivainen kaveri vaan näyttää paremmalta kunnon piikeillä.

 Laskeskelin, että 18 tuntia aktiivista virkkaamista ja väkertämistä tähän käytin ja välillä oli sormet niin kipeät ja sieluun sattui. Meinasin muutaman kerran luovuttaakin, koska kuten olen jo aiemmin sanonut, virkkaaminen ei oo ihan mun juttu. Nyt vasta hoksasin miten virkatessa lasketaan kerroksia.

 Ohje oli ensisilmäyksellä vain suuntaa antava (ja vielä englanninkielinen!) ja pelotti ryhtyä hommaan, mutta pikkuhiljaa kun teki ja käytti paljon maalaisjärkeä ja päättelykykyä niin kyllähän siitä lohikäärmeen tunnistaa. Kunhan tuo vanu tuolla sisällä asettuu muotoonsa niin olen tyytyväinen, paikoitellen se on vielä vähän muhgurainen. Voisin tehdä toisenkin, tosin en kyllä heti perää. Nyt sormet vaatii neulomista väliin.Lanka: Ice Yarn Alara
50% puuvilla 50% akryyli
Koukku: 3mm
Menekki: 220g
Muuta: kaksi nappia ja vanua


7 kommenttia:

 1. Mielettömän hieno lohikäärme! Wau...

  VastaaPoista
 2. Ihana! Mistä löysit tähän ohjeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etsystä, tuossa on linkki etsyyn sekä räveltämöön tuossa kuvan alla :)

   Poista
 3. Niin ihana! Kyllä tuolla kelpaa leikkiä.

  VastaaPoista
 4. Vautsi. Tosi söpö. Mä oon tehnyt kummipojalle vaan lampaan jos seuraavaksi tän sitten ;)

  VastaaPoista
 5. Oiii, hirmusen söpö! Tosi hyvin onnistunu kyllä! :)

  VastaaPoista